Загальні положення
Збір та захист персональних даних
Використання особистих даних
Політика конфіденційності
Читай наш блог та підписуйся на сторінку в Facebook та Instagram,
щоб не пропустити новини та акції агентства
завантажте чек-лист

Політика конфіденційності

Залишаючи особисту інформацію на сайті Textum або інших інтернет-ресурсах агентства (Facebook, Instagram), ви тим самим приймаєте нашу Політику конфіденційності.

Це означає, що користувач дає добровільну згоду на збір, зберігання, обробку особистих даних, а також на розсилку контенту рекламного характеру. У той же час, він має право в будь-який момент відмовитися від отримання інформаційних листівок, скориставшись спеціальною опцією на сайті.

Загальні положення

Всі особисті дані, отримані агентством Textum від відвідувачів сайту і користувачів соціальних мереж, вважаються конфіденційною інформацією. Згідно Закону України «Про захист персональних даних», адміністрація сайту несе відповідальність за зберігання, нерозголошення і не передачу третім особам зібраної інформації.

Збір персональних даних

Ми збираємо 2 види інформації про користувача:

Персональну інформацію     Технічну інформацію
Усі дані, які користувач сам розкриває адміністрації, щоб отримати взамін бонуси або право на розширене використання ресурсів сайту (П.І.Б., посилання на сайт, електронна пошта, телефон або інша інформація для отримання кваліфікованої консультації нашими фахівцями).   Дані збираються автоматично програмним забезпеченням сайту під час відвідування майданчика користувачем (IP-адреса комп’ютера, тип браузера і операційної системи, дата і час відвідування, а також назви файлів, які користувач завантажив).
     

Для перевірки даних ми залишаємо за собою право вимагати підтвердження достовірності інформації в онлайн або офлайн режимах.

Використання особистих даних

Адміністрація використовує отриману інформацію тільки в службових цілях:

  • для аналізу ефективності і відвідуваності сайту;
  • поліпшення якості послуг, що надаються;
  • для кваліфікованих консультацій;
  • відправки комерційних пропозицій;
  • e-mail розсилки цікавих проектів і оновлених послуг.

Частина інформації може бути також передана банку або платіжній системі, якщо клієнт бажає скористатися таким способом оплати.

Зв’язок між IP-адресою і персональною інформацією користувача не розкривається стороннім особам, крім вищевказаної ситуації і випадків, передбачених законодавством.

Всі вони прописані в Законі:

  • дотримання юридичних процедур;
  • в інтересах національної безпеки;
  • для економічного добробуту або прав людини.

В інших випадках інформація може бути надана будь-кому тільки з дозволу користувача. Несанкціонований доступ до особистих даних повністю виключається.

Захист персональної інформації

Ми серйозно ставимося до захисту особистих даних користувачів і застосовуємо всі загальноприйняті заходи безпеки:

  • програмні засоби мережевого захисту;
  • процедури перевірки доступу;
  • дотримання Політики конфіденційності.

На сайті або сторінках соціальних мереж агентства Textum можуть бути посилання на інші сайти. Адміністрація не несе відповідальності за зміст, якість і політику нерозголошення особистих даних на цих ресурсах.

Додаткова інформація

Представники сайту Textum залишають за собою право вносити зміни в Політику конфіденційності без додаткових повідомлень користувачів. Всі нововведення вступають в силу з моменту їх публікації.

 

Открыть
чат Задать вопрос